Torsdag

Seg skoldag idag :/
Ingen sovmorgon idag bajs på det. 
Har haft tre lektioner idag idrotten var bäst, dansade så kul det var. Så klart va jag och Halil bäst på att dansa :P

Ska snart åka in till stan för att möta upp mamma, Gittan och Carro ska käka lite gott med dom innan träningen ikv. Fett länge sen jag träna känner jag, tror det är två veckor sen. För först var det mycket i skolan som jag var ju tvungen att göra klart för låg efter och sen nu var det påsklov då var jag inte hemma. Men ska träna idag iaf, tror vi kommer snacka om kal & ada för det är nästa helg. För dom som inte vet vad Kal & ada är så är det att man åker upp till Göteborg för att spela en massa tuneringar mot massa andra som spelar volleyboll över en helg.

Måste också skriva in en sak här. Är så jävla trött på att en viss person ska va så himla löjlig!
Liksom låt man få tycka och sånt vad jag vill! Och du kan ju också sluta med att hota med det du gör för det gör inte saken bättre bara löjligt med det du har gjort tycker jag. Jaja inte mina problem men tycker bara det är så jävla löjligt gjort!

Onsdag

Hade en fett nice sovmorgon idag vakna vid 9 tiden. Käka frukost och fixa mig till skolan.
Varit en drug skoldag idag, varit så himla varmt i vårt klassrum så man skulle kunna dö! 
Sista lektionen ska vi inte snacka om, fan skulle hjälpa Nathalie med att hälla upp färg till hon. 
Så funka det inte att ta av korken för det kom ingen färg ut när jag tryckte. Så lilla vicki tog i och då flög korken av och jag fick färg över hela mig. Mitt gröna linne blev helt rosa av färgen, så fick skrubba bort allt men det gick inte så jag hoppas mamma kan fixa den annars blir jag ledsen :/

Just nu sitter jag vid datorn till Glee börjar vid 8, har faktigst varit dutikt idag har plugga inte illa för att va mig ;)
Sen så börjar jag nästan få ångest att jag köpte den klänningen jag ska ha nu på fredag, ser fan ut som en ballong i den eftersom den är så tunn runt magen. Men men det är fett snygg annars bara jag som får vänja mig med att ha den på mig.

Tisdag

Första skoldan idag!

Fett skönt att sova länge iaf börja kvart i 10 idag så fick sov rätt länge ändå. 
Varit fett nice idag i skolan, satt ute i solen på engelskan med Nathalie awesome!
Käka också isglass idag i skolan :) mycket gott, kan fan käka hur mycke isglass som helst nu när det är varmt.
Käka denna goa glass

Men tycker dom kan skaffa min älsklings isglass




Efter skolan drog jag till väla med Alice och Cappe för att shoppa lite och hitta det sista till fredag. Ska ju på 20 års fest då. 
Köpte mig ett par svarta shorts, ett grönt diadem med en rosett på och sen presenten till Partik. Fast den köpte jag inte själv jag, Alice och Cappe köpte den tsm. Så den kommer va från oss tre.

Så nu sitter jag här vid datorn en stund eller kommer nog sitta här till Big brother börjar.
Börjar skolan i mon kvart i 11 så då blir det sovmorgon igen fett nice!

Påsklovet

sorry att jag inte har bloggat alls under lovet, har inte orkat göra det. Men tänkte göra det nu om vad jag har gjort under lovet nu när jag har varit i Trollhättan.

Fredag: Åkte direkt efter skolan till Trollhättan, när jag kom till mormor så slappa jag bara orka inte dra ut till alla.

Lördag: Drog hem till Jacie och va där och snacka om allt som vi behövde snacka om. Sen senare drog vi till Ftg och va där tills det stängdes.

Söndag: Sega med alla ute i det härliga vädret.

Måndag: Drog till Överby och shoppa med Jacie, behövde lite kläder och sånt. Sen på kvällen blev det Ftg igen och grillning.

Man måste ju käka när man är och shoppar! ;)


Tisdag: Va hos farmor och myste lite där. Käka jordgubbar och glass för första gången på detta året! Sen käka jag så klart finsk mat, saknat det enormt.


GOTT!

Onsdag: Softa med Jacie och planera resan till Lysekil. Drog till Ftg och var där tills det nästa stängdes. Fick ett sånt jävla underbart samtal där när jag laga mina nudlar. Då bröt helvetet ut från mig, tycker fett synd om Jacie som var med mig då. Men är glad att du var där för mig gumman. Och jag säger föråt till dig mamma att jag skrämde upp dig så, men kunde inte hjälpa att en sån jävla person kan göra mig så förbannad som jag var den dan. Tog tid tills jag lugna ner mig och det är något man inte gillar. Har nog aldrig känt sån ilska inom mig som jag gjorde då. Så denna dan när jag hade lugnat ner mig sent på kvällen ringde jag pappa och sa att vi var tvunga att träffas på söndag och reda ut detta.

Torsdag: Åker till Lysekil med Amanda, Linda och Jacie till Jacies lägenhet. Det blev en chock när vi kom dit kändes som vi inte hade åkt i från Trollhättan. Kändes som vi var på Kronogården fast nyare.

Båten på väg till Lysekil.

Fredag: Sega på dagen med folket i Lysekil sen på kvällen blev det grillning vid Långevik fett mysigt!


Lördag: Packa ihop allt för då var det dags att åka hem till Trollhättan igen. När man kom tbx så åkte man till Överby med släkten och shoppa lite mer. Sen när vi var klara där drog vi till Lilla Edet till min faster Merja och Tommy. Då blev det grillning och massa mys. Kolla på ishockey när Sverige möte Finland, så klart vann Finland det gör dom alltid när det gäller ishockey. Efter den kvällen åkte jag hem till mormor igen.

Min och Tonis påskgodis!

Söndag: Packa på morgonen innan jag skulle åka iväg. Men innan jag skulle åka till hem, så skulle jag träffa min pappa och snacka ut om detta som har hänt och håller på att hända. Min mamma tyckte jag behövde snacka med han och se om vi kan få stop på detta, för hon orkar inte med detta mer. Och det förstår jag för hon får mest skit när det inte är hon som ska ha det. Men samtalet gick inte bra, så nu är det bara låta det vara. För jag har sagt mina krav till dig och hoppas du tar åt dig dom och gör som jag sa annars vet jag ej vad jag gör mer.

Måndag: Varit hemma och fixat i trädgården med mamma och Per. Sen senare på dagen blev det grillning.

Fredag

Dagen börja med fett nice sovmorgon började kvart över 11.
Drog till skola med alla mina väskor = 3st alla bara hur djävla mycket ska du ha med dig. Jag tycker inte det är mycket.
Skolan idag har varit lite knass som alla andra dagar har varit. Trodde allt hade lugnat sig men fan heller att det hade gjort.
Sista lektionen var bäst satt ute och steckte i solen med Josefine och Nathalie.

Efter skolan var det bara att ge sig av till knutan för att vänta på min buss som skulle ta mig till Göteborg. Fett segt att åka med bussen, men som tur var att det fanns internet på bussen.

När jag kom till Göteborg fick jag fixa mitt busskort så jag kunde ta mig till Trollhättan. Fick vänta på bussen i 20 min tills den kom.
Resan till Trollhättan var fett nice älskar busschauffören som körde, fast det som var fett segt var vädret regna hela vägen. Åker ifrån soliga Helsinborg och åker till regninga Trollhättan.

Nu är man hemma hos mormor och myser med hon. Snart blir det att lägga sig i sängen och kolla på BB. Känner på mig att hela denna veckan kommer bli så djävla fucking asome. Kommer bara bli koaz ;)


Torsdag

Vakna upp kanske sent idag, så klart kom jag sent till skolan. Går tyvärr inte så bra för mig att va duktig i skolan speciellt på morgona.
Kom till skolan ingen var i vårt klassrum eftersom några hade nationella där, så vi var tydligen i andra huset och hade lektion som vi hade hela dagen. Hade bara två och en halv lektion idag.
Idrotten var bäst, aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag. Vi körde sån handikapp innebandy, sjukt kul var det! Patricia var så duktig och smälde till bollen rätt på Emelies panna så hon fick ett märke men den försvan som tur var. Sen råka jag smälla till Sebbe men klubban ovanför ögat som tur var. Dom flesta trilla av pallarna som vi åkte på.
Efter skolan stack jag hem palla inte med sista lektionen. Om jag skulle dit skulle jag ha två timmars håla palla det. Så jag drog hem.

Nu så har jag varit duktig och packat nästan klart allt som ska med upp. Har bara lite kvar som jag packar ner på morgonen. Ska bli så härligt att åka upp och va med alla där. Ska bo hos mormor den veckan mysigt!

Tårtan

Tårtan vi käka på Sofias födelsedag:




Så här såg den ut när vi var klara:


-.-

Snacka om irriterande dag idag i skolan!

Det är så sjukt så det inte är sant. Hade bara två lektioner idag matte och svenska, sen så skulle vi ha håla till halv 3. Men vi fick börja med bilden tidigare men gjorde inte så mycket där. Så satt där en rätt bra stund till wojtek kom och va där med oss. Sen efter det drog jag, Calle och Wojtek hem till Gera och var där. Sen kom Danil till Gera också. Så det har varit en irriterad och chill dag idag.

Nu blir det mysa i soffan framför tv:n Det är ett BIG LIKE!<3


Sorry

Bloggade aldrig igår orkade inte och så hade jag inte tid med det.

Var i skolan igår som vanligt, men det var inte vilken dag som helst utan Sofias födelsedag! Så Clara och Josefine hade bakat en tårta som dom tog med sig till skolan så vi käka den och hade det mysigt! Kommer bilder sen från firandet.
Efter skolan skulle jag dra till mamma, men när jag kom dit sa doktorn till mig att hon hade inte vaknat upp än från operationen. Så jag åkte hem och åkte in senare så var hos mamma vif 6 och stanna där till 7. När jag hade varit hos hon så var jag med Danil och Max tills min buss gick.
När jag kom hem skulle jag packa men så blev det inte, la mig på soffan och kolla på Desperate housewevis och Big brother ist. Så jag får packa idag ist.

Onsdag:
Idag har vi sovmorgon så jävla skönt är det!
Vakna upp fixa mig och allt som jag brukar göra innan jag ska gå upp till bussen. Men jag hade tur idag slapp ta bussen, Per skulle åka hämta hem mamma så då passade jag på att åka med. Så nu sitter jag här i skolan lite tidigt men skit samma, kommer ju i tid för en gång skull ;)
Efter skolan så ska jag hem och packa denna gången för kommer inte hinna i mon för då är det träning som gäller.

Måndag

Har varit i skolan idag, orka fan inte gå upp på morgonen idag. Så min helg blev lyckad efter som jag är så sleten efter denna helgen ;)

Fett nice väder ute satt ute med tjejerna på rasten och så vill jag bara till stranden när det är nästan sommar väder ute kunde sitta ute utan jacka! :D Så beachvolleyboll är man fett sugen på att spela när man ser vädret! inte eller långt kvar tills vi ska börja träna på stranden (y)

Blir att börja småpacka lite idag innan jag drar iväg till träningen. Kommer bli en hård träningen idag har Dorota lovat oss eftersom förra måndag var det mest soft för vi hade hela halen för oss själva, så det blev mer spel. Vilket man inte klagar på ;) Men men härligt att träna hårt för då mår kroppen bra dagen efter :P


Söndag

Blir att umgås och mysa med mamma idag.

För i mon blir hon inlagd på sjukhuset, ska på rasten i mon eller när jag har håla ska jag hälsa på hon.
För på tisdag är det den stora dan, då mamma ska opereras. Det kommer gå så bra ska du se mamma♥
Lite tråkigt är det att det är samma vecka jag åker som hon ska göra detta, men får ju på rasterna och mina hålor och hälsa på hon.

Älskar dig mamma♥

Helgen

Det har varit en helt underbar helg med massa underbara folk!

Fredag: drog jag, Ellinor och Wojtek hem till Gera för att festa loss. Massa härligt folk var där. Tyvärr kunde inte jag och Ellinor stanna så länge som vi hade velat eftersom får jävla buss går så tidigt hem tycker jag. Sista går 10 över 1 :( dom borde byta typ till 10 över 2 eller 10 över 3(y)

Lördag: Drog jag och Ellinor hem till Marcus för att festa loss återigen ;) Nästan alla som var hos Gera var där också och massa andra. I början var det chill satt ute i solen och drack sen när alla dom andra kom kunde festen börja igång! Dansa som bara den speciellt jag och Christoffer. fan han gjorde så vi trilla jag landa rätt på min högra rumpa och han landa så klart på mig. Så har fått ett blåmärke på benet, men min rumpa klara sig så klart ;)
Vi hade 4st som däcka och en som hade sin första fylla. Någon gång måste den komma ju ;)

Så jag kan bara säga att denna helgen har varit fett underbar. Så det känns bra att åka iväg på fredag till Trollhättan nu :)

Kommer lite bilder från igår, har tyvärr nte fått bilderna från i fredags :/
Avslutar med denna härliga bild och tack Christoffer för att
du var en sån bra fotograf till mig ;)

Party Party

Då var fredagen avklarad.
Tack så jävla mycket för igår alla som var där! sjukt kul hade vi. Visst det var lite segt i början men sen jävlar börja festen släppa loss!

Ikv kör vi på en repris! Fast på ett annat ställe med lite nytt folk annars är det alla från igår som kommer. Så får vi se om denna festen släpper loss lika mycket som igår! Det får ni reda på i mon av mig ;)

Det kommer komma bilder från igår och idag men orkar tyvärr inte lägga in bilder nu :P

Tagga tagga

Nu sitter man här med musiken på högsta volym för att tagga igång till ikv!

Väntar och på att Ellinor ska komma till mig så vi kan fixa oss innan Wojtek kommer och hämtar oss. Så vi kan åka iväg till Gera för att festa loss hela kvällen/natten lång!


Här kommer lite låtar så ni också kan tagga igång till ikv:



En veckan kvar!

Då är det en vecka kvar tills man åker till Trollhättan. Längtar som bara den, så hoppas nästa vecka kan gå lika snabbt som denna veckan.

Kommer åka direkt efter skolan, så får ta med mig alla väskor till skolan eftersom Per ska lämna iväg bilen. Så då kan han inte komma med mina väskor och mamma ligger inne på sjukhuset då förmodligen.

Nya planer

Det blir ändrade planer inför helgen.

Fredag: Party Party ist för att spela fotboll och grilla. Inget nice väder till det.

Lördag: Party Party, inget ändrat.

Söndag: Höganäs, fika med tjejerna innan HIF. Inte så mycket ändrat där heller.

Så såhär blir min helg ist för vad jag hade tänkt innan. :)

Kul -.-

Kommer till skolan så får man direkt reda på att man börjar halv 10! -.- så jävla störigt så det inte är sant!
Men får väl fördröja tiden med att kolla på Big Brother, något som är bra iaf ;)


Kläder till 20 års fest

Har suttit och kollat på en massa kläder nu.
Måste hitta något nice till den 29 för då är det Patriks 20 års fest och så har han traffic light party. Det menas med att dom som är singlar ska ha gröna kläder eller accessoarer, gul är om man kanske är inresserad och röd är om man är upptagen.
Så jag har fått leta efter gröna accessoarer för tänker inte ha gröna kläder på mig:P

såhär detta kommer jag förmodligen ha på mig:
Svar gärna om ni tycker jag ska se ut så eller om jag ska skaffa något annat:)

Helgen = Super:)

Helgen är fullbokad för mig nu :)

Fredag: blir det fotboll och grillning med ett härligt gäng.

Lördag: blir det PARTY PARTY!

Söndag: blir det är fika med tjejerna innan vi dra och kolla på när HIF spelar.

Skolan

Sitter i skolan nu och har svenska -.-
Tråkigt som fan, så bloggar lite ist ;P

Idag blir det va i skolan, slutar 20 i 4 JIPPI eller inte.
Sen blir det hem och plugga till matte provet igen. Känner att denna veckan kommer bara gå åt att plugga och träna. Inte kul för kommer inte ha tid med mina vänner ;(

Sport

Känner att jag har blivit en liten fotbolls nörd igen :)
Härligt säger jag bara! 
Spela fotboll som liten och spela det med min gamla i Trollhättan också, då spela vi i Klassbollen hete det.

Har väl blivit det igen nu eftersom våren är här och sommaren börjar komma, då är man mer ute. Förra året blev det ass mycket fotboll och i år ska det bli dubbelt så mer.
Vårt lag hete Smurfarna :)
Inte långt kvar heller tills beachvolleybollen börjar, är väl i maj vi brukar köra igång efter vi har varit på Kal & Ada i Göteborg. kommer bli mycket beachvolleyboll i år än vad det blev förra året.
Så nu är det fotboll, volleyboll och snart beachvolleyboll som gäller för mig. 
Fast fotbollen är inget jag tränar spelar det bara med mina vänner men volleyboll och beachvolleyboll är något jag tränar.

Bara längtar när jag ser bilden!

Tisdag

Tråkig tisdag!!

Skolan fett tråkig idag, alla var helt cp idag på lektionerna vilket var nice. Ist för att alla ska sitta och jobba.
Efter skolan drog jag hem för att plugga lite, har matte prov på fredag som kommer gå åt helvete och det säger jag inte bara för att. Hatar matte och suger fett mycket på det!!

Har precis plugga så nu blir det sitta vid datorn och vänta tills big brother börjar :)
Skulle ut idag och spela lite fotboll, men nej vädret sa nej till det idag. Regnar som fan ute :( vilket är mys för det är äkta filmväder ute som man bara älskar när man ska se film.

Börjar skolan i mon kvart i 11 nice nice, så det lär bli att sova länge. Om jag inte är uppe för länge inatt ;)

Måndag - träning

Då är det snart dags att dra upp till bussen och åka iväg till träningen.
Det som är så tråkigt att jag börja träna varje måndag kl: 19.00. Men måste ändå ta bussen här ifrån kl:17.47.Så får vänta en stund på knutan innan jag kan dra till Rönnowska.
Känner på mig att det kommer bli ett jobbigt pass igen, varje måndag kommer va det. Har fått en ny tränare nu medans Elina är borta. Nu är det Dorota som tränar oss tills Elina kommer tbx från Australien.

Helgen

Har inte bloggat på ett tag dåligt av mig, jag vet!
Men kan berätta lite vad som har hänt när jag inte har skrivit.

Fredag: Var hemma från skola, orka inte gå till skolan. Har inte sovit på två nätter och vaknat upp med värsta huvudvärken, inte kul alls:/ men nu är det bättre som tur är. Var bara hemma och tog det lugnt orka inte göra något. Men mamma och Per var så gulliga och hämta mina biljetter, så nu är det vara vänta tills jag åker :)

Lördag: var ute i trädgården och arbetade lite, sen vid 6 tiden var det dags att cykla upp till Allerum och spela lite fotboll. Ägde ut alla så klart ;) hehe.
På kvällen drog jag ut med Chrisoffer, Holm, Anton, Fredrik, Jonny och Calle sen kom Ellinor. Vi var uppe i skolan ett tag tills alla ville hem till mig. Drog hem till mig och kolla på film elller vi han knappt kolla på film tills helvetet började!! Ska nog inte skriva om det här, tror inte alla vill det. Men det är sista gången detta händer hoppas jag nu!

Söndag: Tog det bara lugnt, åkte in till stan med mamma och Per för att fixa mitt busskort. Sen låg jag hela dagen i soffan och kolla på tv. Gör typ det varje söndag, för då är soffan min ;) har massa program jag kollar på då.

Idag: Blir det skolan sen hem, käka, packa väskan och iväg till träningen! :)

RSS 2.0