Trötter.....

Är sjukt trött och sitter i skolan och somnar...
Skulle inte till skolan idag för orkade inte dra dit men var tvungen att dra ändå -.-
Så får se om jag orkar med denna skoldan eller jag dra hem efter idrotten, för idrotten är det viktigaste idag + min träning jag har ikv.

Men om jag orkar med denna dagen vilket verkar neråt så är det att dra hem en snabb stund och käka sen får jag ta väskan och dra upp till bussen. Börjar träningen kl: 18.00 till kl:20.00. Två timmar ska bli härligt att träna, fast jag är så trött som jag är just nu.




Nu är lovet bokad, det blir att jag drar till Trollhättan. Åker direkt efter skolan med bussen. Sen blir det vänta i Göteborg i 20 minuter tror jag det var tills min andra buss kommer så jag kommer till Trollhättan. Sen stannar jag där i en vecka.

Påsklovet är bokad nu :)

Då har man kollat upp tider och massa sånt inför lovet. Det är så att jag ska upp till Trollhättan på lovet, för saknar alla mina vänner och släkten så känner att jag vill upp dit nu. Men det kommer nog bli lite jobbigt för kommer nog stöta på min pappa vilket jag helst vill undvika. Men men ska inte upp dit för att träffa han ju.
Ska bo hos mormor när jag är där uppe.

Som det ser ut just nu kommer jag åka fredag den 15 direkt när vi har skutat skolan och så kommer jag hem den 24.

Sitter i skolan.

Då är man redan i skolan -.- fast man börjar 12.35. Men känner att ta min buss som går 7 över 12 och komma sent igen som jag alltid gör. så ska jag för en gång skull bli lite bättre på det. Men vet att det kommer inte funka, för jag sitter inte i en timme i skolan för att vänta på att lektionen ska börja. Medans jag kan ta en senare buss och komma några minuter sent, låter mycket bättre tycker jag ;)

Träningen igår

Träningen igår gick bra fast det var sjukt jobbigt. Har fått fette brännmärket på knät, gör bara int när jag nudar något mot knät. Det är bara att bita ihop och leva livet ;)
Träningen fick mig på andra tankar som jag hoppades på när jag var på väg till träningen. Har haft många tänkar inom mig under dom här dagarna.



Efter träningen blev det att hoopa direkt in i duschen så man hann se Big brother. Missa 10 minuter, men det gjorde inget. Säger en sak om Big bother igår det var KOAZ!!!
Tycker fett syn do Gurkan som spydde som en gris.

Kläder

Sjuk nice hemsida jag hittade med kläder jag bara vill ha!!!
Här har ni hemsidan, så ni också kan kolla in kläderna som jag har lagt ut och massa fler finns det men tog några stycken jag verkligen vill ha.
http://www.newlook.com/shop/womens_10002

Söndag

Har käkat en underbar frukost nu.
Det blev lax och potatis. Bara älskar det!

Idag blir det är softa framför tv:n och datorn.
Sen ut en stund för att va med Alice i det vackra vädret!
Håller tummarna på att det håller i nu hela tiden så sommaren kan komma någon gång tycker jag, finns säkert fler som tycker samma sak som jag.


Sommaren 2010!!


I mon är det skola jippi vad kul....Not!
Finns inget tråkigare än skolan helt seriöst. Gör ju typ inget i skolan bara sitter där och lyssnar på läraren och sen när vi har läxor lyssnar jag inte på det. Dåligt jag vet, därför jag har lovat mig och några andra att börja sköta mig i skolan. Kan seriöst inte redan va skol trött när det är snart 2 år kvar i skolan. Kommer fan inte klara det känner jag, men det är bara leva med det och se glad ut eller vad säger ni?

Minnen

Sitter här och kollar på gamla bilder och videon från 8-9:an. Saknar vår klass sjukt mycket. Vi gjorde en jävla massa saker som jag aldrig kommer glömma!!

Här kommer några minnen man aldrig glömer:

  1. När jag hade haft nationella, för att jag var sjuk den dan vi egentligen skulle ha det så fick göra det en annan dag. Då hade jag lämnat kvar min vatten flaska i klassrummet och då hade Samir och Robin varit så roliga och lagt snus i den och Samir hade gjort en annan sak som är så äkligt så jag dör!! Så dom som jag var drack jag i den för visste inte att dom hade gjort något förrens det börja smacka blääää och då börja dom skratta och jag sprang på toa och spydde! fyfan vad jag mådde illa sen. Så jag säger en sak lämna aldrig era drickor när ni är med Samir och Robin!

  2. Hade rast och då ville Samir och Robin va så roliga och drankte mig i vasken på toan kul!!

  3. Sitter och arbetar med något på datorn och in springades kommer Samir och kastar två snöbollar rätt på mig och hela datorn blir blöt!!

  4. Man ska aldrig fylla år när vi är i skolan, för då blir man äggad som bara den. Theodor, Samir, Jonas och Ellinor har blivit det.

  5. Drang toapapper med vatten och kastat på folk har vi gjort och jag har fått det på mig, rätt i ansiktet fick jag!

  6. När det var vinter var det alltid koaz på fotbollsplanen och utanför planen. För som typ alla skolor har får man bara kasta snöbollar och mulla folk på fotbollsplanen ingen annan stans. Men det lyssnar ju så klart inga på.

  7. Alla härliga stunder vi har bara chillat, snackat, lyssnat på musik ute i solen på somrarna.

  8. När vi har spelat brännboll med dom andra klasserna och några gånger mot lärarna, så kul det var när vi möte lärana. Dom hade värst klät ut sig till jag vet inte vad det var.
Här kommer några videon:

Såhär såg det ut ibland på rasterna hos oss.


Som sagt man vill inte fylla år!!




Några bilder:
Inte många bilder orka inte ta in alla. Dom flesta finns redan på min fb.

Christoffer och Jonny som sitter och pluggar på tyskan ;)
Ellinor och Robin. Så söt så :)



Middagen i 9:an

Klassen!





Lördag kväll

Då har man nyss käkat en underbar middag!

Käkade lövbiff och pommes med beanässås, sjukt gott säger jag bara!

Blir att va hemma ikväll igen om inte jag och Christoffer ska ut igen vi får se. Men ska ingen annan stans som jag hade velat.
Så sitter vid datorn och lyssnar på musik, sen får väl jag smsa Christoffer om han vill ut en stund. För han orkar ju inte slänga iväg ett sms nejdå det är han för lat för ;)

Lördag

Har varit och handlat idag med mamma och Per.
Fick mig ett par nya skor och en film som jag länge har velat ha. Men har inte hittat den fören nu, så glad jag blev när jag såg den.
Kollade på den direkt när jag kom hem, bra film är det ska ni veta.
Nu blir det att sitta vid datorn en stund och bara ta det lugnt.
Får se vad som händer ikväll om jag stannar hemma igen eller
drar ut med några.

Ute igår kväll

Hittade något att göra igår kväll :)

Drog ut med Christoffer i några timmar, sen kom Fredrik men inte Jonny för han var så seg på att komma ut. Kallt som bara den var det ute, men vi hade ändå kul tills Christoffer börjar skrämma upp mig som vanligt. Vi var i skolan vid idrotts hallen och helt plötsligt tänkt hela idrotts hallen och den tänder ju inte av sig själv liksom. Så säger Christoffer att han ser någon gå där inne jag blev så klart rädd, sen höll han på så hela kvällen. Men det var ändå trevligt att va med dom fett länge sen jag var med dom.

Fredag

Precis tjockat mig med att käkat en pizza(y)
Är helt död efter att ha käkat en halv pizza, orkar aldrig en hel pizza. Så varför kan man liksom inte bara få köpa en halv pizza?



Ikväll blir det att va hemma vilket är inte likt mig brukar alltid göra något om helgerna men denna helgen verka vara lugn för mig. Men kanske behöver det också, fast det känns skit att inte ha något att göra. Får väl vänja mig igen med att vissa helger är det bara skönt att ta det lugnt och va hemma och myspysa!
Vilket det blir ikväll, för då ska jag mypysa framför tv:n<3



Skolan...

Skolan idag har varit sådär kul..

Har haft två prov den första var småföretagade
och den andra var typ mer ett test i matte för att
se om vi fatta kapitlet vi har läst.
Efter skolan drog jag hem och la mig i soffan direkt
för att kolla på oc misa 15 minuter buhu men var inte
så mycket jag missa som tur var:D

Hemma! :)

Då är man hemma från en jobbig dag.

Skolan var ju sådär tre lektioner.
Idrotten var ju bara så bäst. Vi hade simning så var det bara jag, Nathalie och Sebbe som simmade.
Men det var ändå kul, efter det trog jag och Nathalie hem till hon för att käka och vänta på att vi skulle dra in till stan för att möta upp Josefine. Efter vi hade gjort det var det bara att gå iväg till rättegången. Mer vill jag inte berätta här.
När man var klar där var det bara att vänta på bussen på knutan som jag allltid får göra :/



Så nu blir det sitta lite vid datorn sen lägga sig i soffan och kolla på tv.
Sen måste jag sova så jag orka med proven i mon, har två prov som jag måste klara fast jag inte har pluggat så mycket på dom men men vi får se sen vad det blir för resultat ;)

Behöver hjälp!

Vilken eller vilka tycker ni jag ska skaffa till sommaren 2011?


Känner att jag behöver nya inför sommaren 2011 ;)

Så snälla kommentera vilken eller vilka ni tycker jag skaffa!!!

Torsdag

Sitter i skolan nu och håller fan på att somna!

Min mamma fick väcka mig idag, för hade tydligen stängt av min väckar klocka och somnat om som jag bruckar göra fast jag märker inte det (y)
Men jag hann ändå till bussen så kom inte sent till skolan som tur var. För har rätt så många senankomst 22st men det är för förra terminen och denna terminen som tur är. Märker fan inte själv att jag kommer sent elle rgår bort en stund från lektionen så ofta som jag tydligen gör. Men jag håller på att skärpa mig som jag har lovat att göra.

Idag blir det att plugga till proven vi har i mon. Småföretagande och matte -.-
Men har ändå varit duktig denna veckan och gjort mina tre inlämningar som skulle va inne för länge sen. Så nu är det bara plugga plugga idag så man klarar proven i mon! :D

Skolstadens event 2011.

Idag har det varit rätt chill dag i skolan. Bara haft en och en halv lektion idag för att det är skolstaden event idag. Drog dit med Josefine, Amanda, Sofia och Clara för att kolla på det. Det var fotbolls final för damer och herrar och dom från damer som var i final var olympia och nic. sen i herrarna var det olympia och tych. Så klart vann olympias dam lag och herr lag stort GRATTIS till dom!


Här har vi Olympias herr lag som tar emot sitt underbara pris!
Vem får bollen?

Stor gläjde ute på plan när dom vann finalen.
Här har vi Olympias damer som tar emot
sitt underbar pris!
Nic vill ha bollen men det får dom inte av Olympia.

Duktig tjej





Nu har man varit duktig och gjort klart skolarbeten. Den ena var en presentation om ett företag man skulle välja som skulle va klart för länge sen, men när vi fick den var jag sjuk sen orka jag bara inte göra det. Inte bra inte bra säger jag till mig själv. Sen den andra jag har gjort var svenskan den muntliga delen som skulle va klart idag men har inte orkat börja på den heller, är skit dålig på att sköta mina arbeten känner jag :(
Den muntliga är att vi ska sälja vår bok vi har läst och få kunder att vilja köpa den. Hur kul är det liksom men nu har jag gjort den, så nu är det bara se när man får redovisa den för klassen vilket jag hatar rent ut sagt. Att redovisa är inte min grej.





Nu blir det att lägga sig i soffan och bara ta det lugnt.
Börjar skolan i mon kvart i 11 så jävla gött är det!!

Utvecklingssamtalen igår....

Hade ju utvecklingssamtal igår och det gick faktiskt bra än vad jag trodde det skulle bli. Men hade några saker jag hade inte orkat göra som jag måste göra denna veckan och dom skulle va inlämnad för länge sen illa vickan säger jag bara -.- Sen när vi kolla på några lappar då hoppa jag till för det stod att jag hade 19% frånvaran på administration -.- Men det var inte bara jag som hade så mycket typ alla hade det. Fattar inte på mig skolan just nu men skit samma bara jag sköter mig och klara av skolan så är det ju super bra :D



Vårväder ute!

Snacka om att det är nice väder ute idag och jag hoppas verkligen att det håller sig idag så det inte blir regn som sist. Så det börjar nog bli vår nu hoppas jag :)




Bild från i sommras. Saknar!!<3



Inte alls mycket att göra! :o

Har inte alls mycket att göra denna veckan i skolan!!
Ska va klar för att göra muntlig redovsning i svenska, work on your story, brach och produk och prov i småföretagande! jag tror jag dörrrr!!!
Måste serriöst skärpa mig i skolan nu och göra dom uppgifterna vi får av lärarna och bli klar med dom i tid!

Så nu håller vi tummarna på att jag håller detta med att sköta mig i skolan.
Önska mig lycka till (y)
Pusshej<3

Sjukaste helgen ever!

Fredagen var chill här hemma medans lördagen var koaz!
Lördagen startade med att softa hemma tills det var dags att dra in till stan och möta upp Clara och Josefine, för att dra vidare hem till Nathalie.
Vi alla fixa oss hos Nathalie och tagga igång till festen efter drog vi hem till Nathalies bror och där blev det förfest tills det var dags att dra till festen.
När alla kom igång på fest och så klart vid 1 kommer det "polisen kommer" så alla stack ut och vi drog hem.


Tack tjejer för en sjukt underbar helg och
fler sånna helger ska det bli!! :D<3



Nu blogg!

Nä nu fick man göra en ny blogg eftersom den andra inte längre fungerar så sur man blir på det!!

Idag har man haft Näthandels prov och det gick väldigt bra eftersom han hade gjort världens lättaste prov och bara för det kommer det gå åt HELVETE!! 
Efter vi har haft provet så skulle vi som ska guide i Helsingör i mon redovisa för klassen, så vi inte kommer va hur nervösa som helst i mon fast det kommer vi så klart va ;)
Det vi ska göra i mon jag, Clara, Patricia, Sandra, Sofia, Amanda, Madelene och Nathalie är att vi ska guide Franska elver som är här denna veckan i Sverige men vi ska guide dom i Helsingborg och sen i Danmnark. Tycker det är fett konstigt eftersom dom är här för att se Sverige inte Danmark men men sånt är livet.

Nu sitter man här och har håla i 3-4 timmar super kul(y) bara för att jag, Clara och Patricia ska ha lektion med 3:orna för dom i vår klass har redan haft den kursen vi inte har haft :(

Ikv blir det träning för hela slanten fast det kommer gå åt helvete här med eftersom jag bröt min nagel igår på mitten, så att få en boll där kommer göra ont...!


Så vackert det är eller inte!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0